image001(001).jpg


НАША ПРИЧА

"Оксфорд" је пронађен 2007. године, започет са добављачем Смарт ТВ-а, монтирао Смарт ТВ у Кини и на Блиском истоку. Од 2010. године смо добили све више и више захтева наших купаца на глобалном нивоу, тражили смо поуздан једноструки прозор који им помаже да управљају свим материјалима и производима потребним за њихове пројекте монтирања електронских производа и логистике.


Потом смо провели дуго времена да пронађемо и поставимо мрежу са поузданим изворима електронских производа и са различитим производним линијама у Кини. Ове производне линије су око медиа плаиер-а, укључујући Смарт ТВ, Смарт ТВ Бок (ИПТВ Бок), Даљински управљач (Аир миш и тастатура), Преносни пројектор, ДЛП Мини пројектор и ПЦБ склоп. Са овим успостављеним, омогућава нам да на ефикасан начин својим купцима интегришемо и координирамо материјале и продукције.


Сада, ОКСФОРД Интернатионал је један од најефикаснијих потрошачких електронских производа и електронски добављач услуга ОЕМ у Кини. Са стабилним растом и потражњом купаца, како би боље служили нашим купцима, успоставили смо центре за корисничке услуге у Северној Америци и на Блиском истоку. Наши дистрибутери су глобални, као што су САД, Бразил, Италија, Француска, Русија, Дубаи, Саудијска Арабија, Индија итд.


image003(001).jpg


НАША МИСИЈА

Са комплетном глобалном мрежом снабдевања и производње коју је развио ОКСФОРД који укључује Смарт ТВ, Андроид ТВ Бок (ИПТВ Бок), даљински управљач (Аир миш и тастатура), преносни пројектор, ДЛП Мини пројектор и други дистрибутивни канал потрошачких електронских производа. Наша мисија је да интегришемо сву производњу и управљамо њима како бисмо постали стратегија купца Цонсумер Елецтрониц Продуцтс партнер који пружа ефикасно, флексибилно и квалитетно потпуно решење за потрошачки ланац потрошачких електронских производа.


image005(001).jpg


ЕФИКАСНОСТ, ФЛЕКСИБИЛНОСТ И КВАЛИТЕТ

Ефикасност

Захваљујући интеграцији различитих производних линија и канала ресурса, ОКСФОРД Интернатионал сада обезбеђује потпуно решење за пројекте монтаже електронских производа купца. Ово ће нашим корисницима омогућити ефикасније додјељивање ресурса фокусирањем на њихову главну и основну дјелатност као што су истраживање и развој и маркетинг.


ФЛЕКСИБИЛНОСТ

Партнерирамо са различитим произвођачима и имамо међународну мрежу логистичких партнерстава која обухвата шест континената. Од продукција, КЦ и Схиппинг, ОКСФОРД пружа нашим клијентима услугу на једном мјесту.


КВАЛИТЕТ

ОКСФОРД Интернатионал не само да ревизор врши ревизију линије производа на месечном нивоу, већ имамо и наш тим за контролу квалитета са производном линијом сваког дана да вршимо коначну проверу. Сви производи морају проћи наш КЦ тим пре него што их пошаљемо нашим купцима.


image007(001).jpg


"Шенжен Оксфорд Интернатионал Традинг Цо, Лтд" ИТ'С брендови


image012.gif